Szervezetfejlesztési Coaching

SzervezetfejlesztĂ©si Coaching – Mire JĂł, Mikor HasznĂĄlhatĂł?

Amikor valaki szeretne eredmĂ©nyesen cĂ©get vezetni, a szervezetfejlesztĂ©s elengedhetetlennĂ© vĂĄlik szĂĄmĂĄra. Ennek oka, hogy a teendƑk megszaporodnak, a csapatokat hatĂ©konyan kell tudni menedzselni, irĂĄnyĂ­tani – ilyen esetben Ă©rdemes igĂ©nybe venni egy szervezetfejlesztĂ©si coach szakember munkĂĄjĂĄt, aki pontosan tisztĂĄban van azzal, hogy milyen technikĂĄkkal, mĂłdszerekkel lehet hatĂ©konyabbĂĄ, eredmĂ©nyesebbĂ© tenni egy szervezeti hierarchiĂĄt, mƱködĂ©st. ÍrĂĄsunkban összefoglaljuk, hogy mire jĂł a szervezetfejlesztĂ©si coaching, Ă©s hogy mik a legfontosabb tudnivalĂłk, ha tanĂĄcsot szeretnĂ©nk kĂ©rni a szakembertƑl.

Mik a szervezetfejlesztési coach feladatai?

A SZERVEZETFEHLESZTLSI COACH FELADATAIKONRKÉT PÉLDÁKÁRAK ÉS DÍJAKAZ AGILITÁS ELVESZÜKSÉGES ALKALOMSZÁMHATÉKONY SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Szervezetfejlesztési Coaching - Mire Jó

A szervezetfejlesztĂ©si coach fƑ feladata az, hogy tĂĄmogassa Ă©s segĂ­tse a szervezetet a hatĂ©konyabb mƱködĂ©s Ă©s fejlƑdĂ©s felĂ© vezetƑ Ășton. A szervezetfejlesztĂ©si coach nem csupĂĄn az egyĂ©nekkel dolgozik, hanem a szervezeti egysĂ©gekkel Ă©s a teljes szervezettel is kapcsolatban ĂĄll.

A szervezetfejlesztĂ©si coach kezdeti lĂ©pĂ©se az Ă©rtĂ©kelĂ©s, amely sorĂĄn megismeri a szervezet cĂ©ljait, kultĂșrĂĄjĂĄt Ă©s jelenlegi kihĂ­vĂĄsait. EzutĂĄn egyĂ©ni Ă©s csoportos coaching ĂŒlĂ©seken keresztĂŒl dolgozik az egyĂ©nekkel Ă©s csapatokkal annak Ă©rdekĂ©ben, hogy elƑsegĂ­tse a hatĂ©konyabb kommunikĂĄciĂłt, egyĂŒttmƱködĂ©st Ă©s vezetĂ©st.

A szakember segĂ­t a szervezet mƱködĂ©sĂ©nek optimalizĂĄlĂĄsĂĄban, az erƑforrĂĄsok hatĂ©konyabb felhasznĂĄlĂĄsĂĄban Ă©s az esetleges problĂ©mĂĄk kezelĂ©sĂ©ben. A konfliktusok Ă©s az egyĂŒttmƱködĂ©si nehĂ©zsĂ©gek kezelĂ©sĂ©ben is szerepe van, hogy javĂ­tsa a munkahelyi lĂ©gkört Ă©s a teljesĂ­tmĂ©nyt.

A szervezetfejlesztĂ©si trĂ©ner tĂĄmogatja a vĂĄltozĂĄsokat a szervezetben, segĂ­tve az egyĂ©neket Ă©s a csoportokat az Ășj körĂŒlmĂ©nyekhez valĂł alkalmazkodĂĄsban Ă©s a fejlƑdĂ©sben. Ez magĂĄban foglalhatja a vezetĂ©si kĂ©szsĂ©gek fejlesztĂ©sĂ©t, a munkafolyamatok Ă©s struktĂșrĂĄk optimalizĂĄlĂĄsĂĄt, valamint az innovĂĄciĂł ösztönzĂ©sĂ©t.

A szervezetfejlesztĂ©si coach fontos szerepet jĂĄtszik a teljesĂ­tmĂ©nyĂ©rtĂ©kelĂ©sek Ă©s a visszajelzĂ©sek folyamatĂĄban is. SegĂ­ti az egyĂ©neket Ă©s csoportokat abban, hogy megĂ©rtik erƑssĂ©geiket Ă©s gyengesĂ©geiket, valamint fejlesszĂ©k a szĂŒksĂ©ges kĂ©szsĂ©geket a szervezeti cĂ©lok elĂ©rĂ©sĂ©hez.

A szervezetfejlesztĂ©si coach munkĂĄjĂĄnak eredmĂ©nyekĂ©nt a szervezet kĂ©pes lehet hatĂ©konyabban reagĂĄlni a vĂĄltozĂĄsokra, javĂ­tani a munkahelyi kultĂșrĂĄt Ă©s növelni a teljesĂ­tmĂ©nyt a hosszĂș tĂĄvĂș fejlƑdĂ©s Ă©rdekĂ©ben.

Konkrétan milyen problémåk esetén szokott hatékony lenni a szervezetfejlesztési coaching?

A szervezetfejlesztĂ©si coaching hatĂ©kony lehet szĂĄmos olyan problĂ©ma esetĂ©n, amelyek befolyĂĄsoljĂĄk a szervezet hatĂ©konysĂĄgĂĄt Ă©s teljesĂ­tmĂ©nyĂ©t. ElsƑsorban a kommunikĂĄciĂłs problĂ©mĂĄk kezelĂ©sĂ©ben jĂĄtszik fontos szerepet, amikor a munkatĂĄrsak vagy szervezeti egysĂ©gek közötti informĂĄcióåramlĂĄs Ă©s egyĂŒttmƱködĂ©s akadozik.

A konfliktuskezelĂ©s terĂ©n a szervezetfejlesztĂ©si coaching segĂ­thet nekĂŒnk, hogy a konfliktusok pozitĂ­v irĂĄnyba forduljanak, Ă©s elƑsegĂ­tse a konstruktĂ­v pĂĄrbeszĂ©det a munkatĂĄrsak között. A hatĂ©kony kommunikĂĄciĂł Ă©s konfliktuskezelĂ©s javĂ­tĂĄsa hozzĂĄjĂĄrulhat a munkahelyi lĂ©gkör Ă©s a csapatmunka javulĂĄsĂĄhoz.

A szervezetfejlesztĂ©si coaching alkalmazhatĂł vezetƑi kĂ©szsĂ©gek fejlesztĂ©sĂ©re, kĂŒlönösen olyan helyzetekben, amikor a vezetƑknek nehĂ©zsĂ©geik vannak az alkalmazkodĂĄsban a vĂĄltozĂł környezethez, vagy amikor szĂŒksĂ©g van a motivĂĄciĂł Ă©s inspirĂĄciĂł növelĂ©sĂ©re a csapatban.

Az ĂĄtalakulĂĄsok, restrukturĂĄlĂĄsok vagy fĂșziĂłk idejĂ©n a szervezetfejlesztĂ©si coaching hatĂ©kony eszköz lehet a vĂĄltozĂĄsok kezelĂ©sĂ©ben, segĂ­tve az egyĂ©neket Ă©s csapatokat az Ășj körĂŒlmĂ©nyekhez valĂł alkalmazkodĂĄsban Ă©s a cĂ©lok elĂ©rĂ©sĂ©ben.

A szervezetfejlesztĂ©si coaching megoldĂĄst kĂ­nĂĄlhat azoknak a szervezeteknek, ahol az egyĂ©nek vagy csoportok közötti kapcsolatok megsĂ©rĂŒltek, Ă©s az egyĂŒttmƱködĂ©si kĂ©szsĂ©gek fejlesztĂ©se szĂŒksĂ©ges a harmonikusabb munkakörnyezet kialakĂ­tĂĄsĂĄhoz.

A teljesĂ­tmĂ©nyĂ©rtĂ©kelĂ©si folyamatok sorĂĄn a szervezetfejlesztĂ©si coaching tĂĄmogatĂĄst nyĂșjthat az egyĂ©neknek Ă©s csapatoknak, hogy hatĂ©konyabban Ă©rtĂ©keljĂ©k a sajĂĄt teljesĂ­tmĂ©nyĂŒket Ă©s meghatĂĄrozzĂĄk a fejlƑdĂ©si terĂŒleteiket. ÖsszessĂ©gĂ©ben a szervezetfejlesztĂ©si coaching sokfĂ©le problĂ©ma kezelĂ©sĂ©re alkalmas, amelyek befolyĂĄsoljĂĄk a szervezeti dinamikĂĄkat Ă©s hatĂ©konysĂĄgot.

Mi az, ami mår nem a szakember hatåsköre?

MĂĄr nem az Ƒ hatĂĄsköre

A szervezetfejlesztĂ©si coachingnak hatĂĄrozott hatĂĄsköre van, Ă©s vannak olyan terĂŒletek, amelyek nem tartoznak a szakmai tevĂ©kenysĂ©gĂ©be. ElƑször is, a szervezetfejlesztĂ©si szakember nem jogĂĄsz vagy HR szakember, tehĂĄt nem nyĂșjthat jogi vagy hivatalos HR tanĂĄcsokat. JogvitĂĄk, munkajogi kĂ©rdĂ©sek vagy szervezeti politikĂĄkkal kapcsolatos ĂŒgyek kezelĂ©se mĂĄs szakĂ©rtƑk feladata.

A szervezetfejlesztĂ©si coach nem pszichoterapeuta, Ă­gy az Ă©rzelmi Ă©s mentĂĄlis egĂ©szsĂ©gĂŒgyi problĂ©mĂĄk kezelĂ©se sem tartozik a hatĂĄskörĂ©be. SĂșlyos munkahelyi pszicholĂłgiai problĂ©mĂĄk esetĂ©n fontos a megfelelƑ szakemberhez fordulni.

A pĂ©nzĂŒgyi Ă©s gazdasĂĄgi tanĂĄcsadĂĄs is kĂ­vĂŒl esik a szakember hatĂĄskörĂ©n. BĂĄr a szervezet gazdĂĄlkodĂĄsĂĄhoz kapcsolĂłdĂł ĂĄltalĂĄnos elvekkel biztos, hogy tisztĂĄban van, a rĂ©szletes pĂ©nzĂŒgyi tervezĂ©s Ă©s tanĂĄcsadĂĄs egy pĂ©nzĂŒgyi szakember feladata.

A szervezetfejlesztĂ©si szakember nem kĂ©pes munkahelyeket biztosĂ­tani vagy ĂĄllĂĄsajĂĄnlatokat szervezni az ĂŒgyfeleinek. BĂĄr segĂ­thet a munkakeresĂ©si kĂ©szsĂ©gek fejlesztĂ©sĂ©ben, a konkrĂ©t ĂĄllĂĄslehetƑsĂ©gek megszerzĂ©se az ĂŒgyfĂ©l szemĂ©lyes felelƑssĂ©ge.

Az orvosi vagy egĂ©szsĂ©gĂŒgyi tanĂĄcsadĂĄs szintĂ©n a szervezetfejlesztĂ©si coach hatĂĄskörĂ©n kĂ­vĂŒl esik. Az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi kĂ©rdĂ©sek vagy munkahelyi stressz okozta fizikai problĂ©mĂĄk kezelĂ©se orvosi segĂ­tsĂ©get igĂ©nyel.

A szakember nem terapeuta vagy tanĂĄcsadĂł ĂŒgyvĂ©d, Ă­gy az egyĂ©ni Ă©letvitellel vagy jogi ĂŒgyekkel kapcsolatos szemĂ©lyes tanĂĄcsok nyĂșjtĂĄsa sem a szakmai feladatai közĂ© tartozik. ÖsszessĂ©gĂ©ben a szervezetfejlesztĂ©si szolgĂĄltatĂĄs fƑkĂ©ppen a szervezeti dinamikĂĄkkal, csapatmunkĂĄval, Ă©s a szemĂ©lyes Ă©s szakmai fejlƑdĂ©ssel foglalkozik, kizĂĄrva a fent emlĂ­tett terĂŒleteken nyĂșjtott specifikus szakmai tanĂĄcsokat.

Mi az az agilis szervezet?

BejelentkezĂ©s - ElsƑ KonzultĂĄciĂł Ingyenes

Az agilis szervezet egy olyan vĂĄllalkozĂĄs, amely az agilitĂĄs elveire Ă©s gyakorlatĂĄra Ă©pĂ­tve alkalmazkodik a gyors vĂĄltozĂĄsokhoz Ă©s hatĂ©konyabban reagĂĄl a piaci kihĂ­vĂĄsokra. Az agilitĂĄs nem csak egy mĂłdszertan, hanem egy szemlĂ©letmĂłd is, amely hozzĂĄjĂĄrul a szervezeti kultĂșra Ă©s mƱködĂ©s alapvetƑ ĂĄtalakĂ­tĂĄsĂĄhoz.

Az agilis szervezetek elsƑ jellemzƑje a rugalmassĂĄg Ă©s alkalmazkodĂłkĂ©pessĂ©g. Az agilitĂĄs lehetƑvĂ© teszi a szervezetek szĂĄmĂĄra, hogy gyorsan vĂĄltoztassanak stratĂ©giĂĄjukon, projekteiken Ă©s mƱködĂ©si mĂłdszereiken a piaci feltĂ©telek Ă©s ĂŒgyfelek igĂ©nyeinek megfelelƑen.

A decentralizĂĄlt döntĂ©shozatal jellemzi az agilis szervezeteket, ahol a döntĂ©seket a szervezet kĂŒlönbözƑ szintjein hozzĂĄk meg. Ez növeli a reagĂĄlĂłkĂ©pessĂ©get Ă©s lehetƑvĂ© teszi az alkalmazkodĂĄst az aktuĂĄlis helyzethez.

Az agilis szervezetek fĂłkuszĂĄltak a keresletre Ă©s ĂŒgyfĂ©lközpontĂșak. A visszajelzĂ©sek gyors beĂ©pĂ­tĂ©se Ă©s az ĂŒgyfelekkel valĂł folyamatos pĂĄrbeszĂ©d segĂ­t a termĂ©kek Ă©s szolgĂĄltatĂĄsok fejlesztĂ©sĂ©ben, amelyek jobban kielĂ©gĂ­tik az ĂŒgyfelek igĂ©nyeit.

A cross-funkcionĂĄlis csapatokban valĂł munka is kiemelt szerepet kap az agilis szervezetekben. A kĂŒlönbözƑ szakterĂŒletek kĂ©pviselƑi egyĂŒtt dolgoznak egy projekt vagy termĂ©k fejlesztĂ©se sorĂĄn, ami javĂ­tja a kommunikĂĄciĂłt Ă©s az egyĂŒttmƱködĂ©st.

Az agilis szervezetek rendszeres retrospektĂ­v Ă©rtĂ©kelĂ©seket tartanak, amelyek sorĂĄn felĂŒlvizsgĂĄljĂĄk a folyamatokat Ă©s az eredmĂ©nyeket. Ez segĂ­t a folyamatos fejlesztĂ©sben Ă©s tanulĂĄsban, elƑsegĂ­tve a hatĂ©konysĂĄg növelĂ©sĂ©t Ă©s a hibĂĄkbĂłl valĂł tanulĂĄst.

Az agilis szervezetek az automatizĂĄciĂłra Ă©s technolĂłgiai innovĂĄciĂłkra is nagy hangsĂșlyt fektetnek, hogy növeljĂ©k a termelĂ©kenysĂ©get Ă©s a versenykĂ©pessĂ©get.

Az agilitĂĄs elveinek Ă©s mĂłdszereinek szisztematikus alkalmazĂĄsa az egyĂ©ni Ă©s szervezeti szinten egyarĂĄnt hozzĂĄjĂĄrul az agilis szervezet kialakĂ­tĂĄsĂĄhoz, ami a modern ĂŒzleti környezetben elƑsegĂ­ti a fenntarthatĂł siker elĂ©rĂ©sĂ©t.

HĂĄny szervezetfejlesztĂ©si coaching ĂŒlĂ©sre lesz szĂŒksĂ©g?

MĂĄr nem az Ƒ hatĂĄsköre

A szervezetfejlesztĂ©si coaching ĂŒlĂ©sek szĂĄmĂĄt nehezen lehet egyetlen szabĂĄly alĂĄ rendezni, mivel szĂĄmos tĂ©nyezƑ befolyĂĄsolja, beleĂ©rtve az egyĂ©ni cĂ©lokat, a szervezet aktuĂĄlis helyzetĂ©t Ă©s a vĂĄltozĂĄsok mĂ©rtĂ©kĂ©t. ÁltalĂĄnossĂĄgban elmondhatĂł, hogy a szervezetfejlesztĂ©si coaching folyamata idƑigĂ©nyes, Ă©s legalĂĄbb nĂ©hĂĄny ĂŒlĂ©sre van szĂŒksĂ©g ahhoz, hogy Ă©rdemi vĂĄltozĂĄsok következzenek be.

Az elsƑ ĂŒlĂ©sen a coach Ă©s az ĂŒgyfĂ©l ĂĄltalĂĄban ĂĄttekintik a szervezetfejlesztĂ©si cĂ©lokat Ă©s azokat a terĂŒleteket, ahol vĂĄltozĂĄsra van szĂŒksĂ©g. Ebben a szakaszban tisztĂĄzĂłdnak az elvĂĄrĂĄsok Ă©s megkezdƑdik a cĂ©lok konkrĂ©t meghatĂĄrozĂĄsa.

A tovĂĄbbi ĂŒlĂ©seken a coach Ă©s az ĂŒgyfĂ©l közös munkĂĄjĂĄval folyamatosan haladnak a kitƱzött cĂ©lok felĂ©. Az ĂŒlĂ©seken rĂ©szletesen elemzik a jelenlegi helyzetet, feltĂĄrjĂĄk az esetleges akadĂĄlyokat Ă©s fejlesztĂ©si lehetƑsĂ©geket. A coach segĂ­tsĂ©gĂ©vel az ĂŒgyfĂ©l konkrĂ©t lĂ©pĂ©seket tesz a vĂĄltozĂĄs irĂĄnyĂĄban.

A coaching folyamata rugalmas Ă©s alkalmazkodik az ĂŒgyfĂ©l igĂ©nyeihez Ă©s a szervezet fejlƑdĂ©sĂ©hez. A rendszeres Ă©rtĂ©kelĂ©sek Ă©s visszajelzĂ©sek segĂ­tik a folyamat irĂĄnyĂĄnak finomĂ­tĂĄsĂĄt Ă©s az esetleges irĂĄnyvĂĄltĂĄsokat.

Az ĂŒlĂ©sek szĂĄma gyakran a vĂĄltozĂĄsok mĂ©rtĂ©kĂ©tƑl is fĂŒgg. Kisebb vĂĄltozĂĄsok esetĂ©n lehet, hogy kevesebb ĂŒlĂ©s is elegendƑ, mĂ­g nagyobb kihĂ­vĂĄsok vagy szervezeti ĂĄtalakulĂĄsok esetĂ©n több ĂŒlĂ©sre lehet szĂŒksĂ©g.

Fontos hangsĂșlyozni, hogy a szervezetfejlesztĂ©si coaching egy hosszabb tĂĄvĂș folyamat, Ă©s az ĂŒlĂ©sek szĂĄmĂĄnak megĂĄllapĂ­tĂĄsakor mindig figyelembe kell venni az egyĂ©ni körĂŒlmĂ©nyeket Ă©s a szervezet egyedi szĂŒksĂ©gleteit.

Árak Ă©s dĂ­jak – mire szĂĄmĂ­thatunk?

A szervezetfejlesztĂ©si coach ĂłradĂ­ja jelentƑs mĂ©rtĂ©kben vĂĄltozhat, mivel szĂĄmos tĂ©nyezƑ befolyĂĄsolja az ĂĄrazĂĄst. Az ĂłradĂ­j ĂĄltalĂĄban az adott coach tapasztalatĂĄtĂłl, kĂ©pzettsĂ©gĂ©tƑl, szakĂ©rtelmĂ©tƑl Ă©s piaci helyzetĂ©tƑl fĂŒgg. Tapasztaltabb Ă©s elismert szakemberek ĂĄltalĂĄban magasabb ĂłradĂ­jat szĂĄmĂ­thatnak fel a szolgĂĄltatĂĄsaikĂ©rt. Egy szervezetfejlesztĂ©si szakember MagyarorszĂĄgon körĂŒlbelĂŒl 20.000 – 50.000 Ft között dolgozik ĂłrĂĄnkĂ©nt.

Az orszĂĄg vagy rĂ©giĂł is jelentƑs tĂ©nyezƑ lehet az ĂłradĂ­j kialakĂ­tĂĄsĂĄban. A gazdasĂĄgi környezet Ă©s az ĂŒgyfelek hajlandĂłsĂĄga kifizetni az ilyen tĂ­pusĂș szolgĂĄltatĂĄsokat eltĂ©rƑ lehet egyes terĂŒleteken.

Az ĂłradĂ­jban az is megjelenhet, hogy milyen tĂ­pusĂș szervezetekkel dolgozik a coach. Nagyobb vĂĄllalatok vagy multinacionĂĄlis cĂ©gek esetĂ©n az ĂłradĂ­jak ĂĄltalĂĄban magasabbak lehetnek, mivel az ilyen szervezetek több forrĂĄst tudnak biztosĂ­tani a szervezetfejlesztĂ©si szolgĂĄltatĂĄsokra.

Az online szervezetfejlesztĂ©si coaching szintĂ©n vĂĄltozĂł ĂłradĂ­jakkal rendelkezhet, Ă©s a virtuĂĄlis platformok hasznĂĄlatĂĄval az ĂĄrak eltĂ©rƑek lehetnek az offline szolgĂĄltatĂĄsokhoz kĂ©pest.

Az ĂłradĂ­j emellett attĂłl is fĂŒgghet, hogy a coaching milyen mĂ©rtĂ©kben testre szabott Ă©s szemĂ©lyre szĂłlĂł. Az egyĂ©ni igĂ©nyekre szabott szolgĂĄltatĂĄsok ĂĄltalĂĄban magasabb ĂĄrat vonnak maguk utĂĄn.

Fontos megjegyezni, hogy a szervezetfejlesztĂ©si coaching egy befektetĂ©s a szervezet fejlƑdĂ©sĂ©be, Ă©s az ĂłradĂ­j mellett figyelembe kell venni a szolgĂĄltatĂĄsok minƑsĂ©gĂ©t Ă©s az elĂ©rt eredmĂ©nyeket is. Az ĂĄrkĂ©pzĂ©s tehĂĄt összetett tĂ©nyezƑk egyĂŒttese, amelyek mind a coach, mind az ĂŒgyfĂ©l szempontjĂĄbĂłl szemĂ©lyre szabottan alakulhatnak.

MiĂ©rt Ă©rdemes velĂŒnk dolgozni?

Amennyiben szeretnĂ©l megfelelƑ szakembert talĂĄlni a szervezetfejlesztĂ©si feladatokra, talĂĄn az lesz a legfontosabb, hogy olyan partnerrel kezdj el egyĂŒtt dolgozni, aki a megfelelƑ szakĂ©rtelemmel rendelkezik. A szakmai felkĂ©szĂŒltsĂ©g mellett az is rendkĂ­vĂŒl fontos, hogy meglegyen a szĂŒksĂ©ges empĂĄtia – Ă­me, amiĂ©rt Ășgy gondoljuk, hogy ideĂĄlisak lehetĂŒnk szervezetfejlesztĂ©si tanĂĄcsadĂłkĂ©nt:

  • Csapatunkban eltĂ©rƑ hĂĄtterƱ Ă©s kĂ©pesĂ­tĂ©sƱ szakemberek talĂĄlhatĂłk, akik az ipari Ă©s technolĂłgiai Ă©let szĂĄmtalan terĂŒletĂ©n rendelkeznek kellƑ jĂĄrtassĂĄggal. Nagyon jĂł esĂ©llyel fogunk tudni megfelelƑ szakembert javasolni a feladatokra
  • Az elsƑ beszĂ©lgetĂ©s teljesen ingyenes Ă©s teljes mĂ©rtĂ©kben kötelezettsĂ©g mentes, akkor fogtok velĂŒnk dolgozni, ha meggyƑzƑnek talĂĄltok minket
  • KizĂĄrĂłlag olyan technikĂĄkat Ă©s mĂłdszereket alkalmazunk, amelyek mĂĄr több vĂĄllalatnĂĄl, cĂ©gnĂ©l hatĂ©konyan mƱködtek Ă©s a visszajelzĂ©sek szerint is bevĂĄltak
  • Nincs minimĂĄlisan szĂŒksĂ©ges alkalomszĂĄm, addig fogunk egyĂŒttmƱködni, amĂ­g Ășgy Ă©rzed, hogy szĂĄmodra kifizetƑdƑ a közös munka

BejelentkezĂ©s - ElsƑ KonzultĂĄciĂł Ingyenes

Ügyfeleink mondták

Mit mondtak rĂłlunk klienseink?

SzĂĄmtalan olyan cĂ©gvezetƑvel, vĂĄllalkozĂłval, valamint magĂĄnszemĂ©llyel dolgozunk egyĂŒtt, akik visszatĂ©rƑ ĂŒgyfeleinkkĂ© vĂĄltak, Ă©s maximĂĄlisan elĂ©gedettek voltak a teljesĂ­tmĂ©nyĂŒnkkel.

Ingyenes elsƑ konzultáció!

BejelentkezĂ©s - ingyenes elsƑ konzultĂĄciĂł. 24 ĂłrĂĄn belĂŒl vĂĄlaszolunk, 48 ĂłrĂĄn belĂŒl tudunk fogadni.

Copyright ©2024 - 360 Coaching - Minden jog fenntartva!